De website www.zonnepanelen-nieuws.nl maakt gebruik van cookies. Kom hier meer te weten over ons cookiebeleid.

Zonnepanelen kopen anno 2016

Als je de keuze maakt voor zonnepanelen, dan stijgt de waarde van je woning. Dit heeft er mee te maken dat de ze bijdragen aan een duurzame woning. In de markt zijn de duurzame woningen aantrekkelijker voor eventuele kopers. Het voordeel van de nieuwe bewoners met de zonnepanelen is dat zij meteen kunnen profiteren van lagere woonlasten. Ook als je over een paar jaar pas wil verhuizen, kun je nu nog de keuze maken voor de panelen. Het zou kunnen zijn dat de nieuwe bewoners de zonnepanelen niet willen, dan haal je ze van het dak en neem je ze gewoon mee naar de andere woning. Maar meestal willen andere mensen de panelen wel, omdat ze weten dat er erg veel door bespaard kan worden.

Investering in zonnepanelen in 2016 en 2017
De reden dat steeds meer mensen willen investeren in de zonnepanelen, is omdat de aanschafprijs lager is geworden en omdat ze veel voordelen bieden. De panelen hebben bijvoorbeeld een lange levensduur en daar kun jij nu je voordeel mee doen. Zorg dat je gaat bekijken hoeveel zonnepanelen je nodig hebt, wat de totale aanschafprijs is, welke subsidies er eventueel gelden die je nu kunt gebruiken en wat jij per jaar kunt besparen. Als je dit allemaal weet, kun je ook ontdekken hoe snel jij de zonnepanelen terug hebt verdiend. Dit kan veel sneller gaan dan je zelf denkt. Zorg daarom dat je nu gaat bekijken welke soorten zonnepanelen er zijn, welke merken en wat de voordelen zijn. Vervolgens kun jij ook de keuze maken in een duurzame investering, waar je ieder jaar weer veel geld door kunt besparen. Je doet er jezelf en de maatschappij een groot plezier mee door nu voor zonnepanelen te kiezen.

Subsidie en rendement
Als je voor zonnepanelen gaat kiezen dan is het goed om te kijken naar de verschillende mogelijkheden om een goed rendement te krijgen. Het rendement kan op twee manieren uitgelegd worden bij de zonnepanelen. Ten eerste is het zo, dat het rendement van de zonnepanelen bedoelt kan worden om de zonne-energie om te zetten naar stroom. Dus hoeveel zonlicht wordt nu daadwerkelijk stroom? Wordt er veel zonne-energie omgezet of niet?

Een andere manier van zonnepanelen rendement
De tweede mogelijkheid om zonnepanelen rendement uit te leggen is simpelweg om het in geld uit te drukken. Wanneer je dus een besparing krijgt op je stroomrekening dan kun je dit delen door je investering. Hierdoor krijg je het zonnepanelen rendement weergegeven op basis van de investering. Je zult zien dat het rendement een stuk hoger is dan wanneer je het op je spaarrekening zou laten staan. Het is dus slim om het in zonnepanelen te investeren en om zo de vruchten van je investering te gaan plukken. Tevens is het natuurlijk een veel betere keuze voor het milieu.

Hoe kun je het rendement verbeteren?
De beste manier om het rendement van je zonnepanelen te verbeteren is simpelweg door meer offertes op te vragen om zo een betere aanbieding in de wacht te kunnen slepen. Het is goed mogelijk om zo een mooie oplossing te krijgen waarbij je een hoger rendement realiseert.

Staar je niet blind!
Het is natuurlijk belangrijk om je niet alleen op het rendement van de eerste jaren blind te staren. Kijk naar de lange termijn en weet dat wanneer een zonnepaneel een paar jaar langer meegaat het rendement ook stijgt. Let dus ook op de kwaliteit en de garanties op de zonnepanelen.

Onderhoud zonnepanelen
Als je zonnepanelen hebt dan is het belangrijk om deze ook goed te onderhouden. Zorg ervoor dat de zonnepanelen goed onderhouden worden en ook dat ze daardoor een optimaal rendement kunnen bieden. Het is goed en heerlijk om te ontdekken wat de mogelijkheden zijn om het rendement met een goede schoonmaakbeurt te verbeteren van de zonnepanelen. De opbrengst schiet omhoog, waardoor het zelfs geoorloofd is om een bedrijf in te schakelen om de zonnepanelen op een professionele manier schoon te laten maken. Natuurlijk kun je het ook zelf doen.

Zelf de zonnepanelen schoonmaken?
Het is natuurlijk mogelijk om zelf de zonnepanelen schoon te maken. Het belangrijkste is toch wel om vogelpoep weg te halen. Het beste is het om hiervoor warm water te gebruiken zonder enige schoonmaakmiddelen. Het is ook belangrijk om het goed te doen.

Klein onderhoud aan de zonnepanelen?
Soms kan het ook noodzakelijk zijn om klein onderhoud te plegen aan de zonnepanelen. Een schroefje moet wat aangedraaid worden of de hoek van de zonnepanelen dient bijgesteld te worden. Het is dan belangrijk om het onderhoud ook goed uit te voeren. Als je zelf handig bent dan kun je het kleine onderhoud zelf gaan doen. Zo niet, dan is het inschakelen van een bedrijf natuurlijk verstandiger.

Kies voor kwaliteit
Wanneer je een extern bedrijf wilt gaan inschakelen om het onderhoud en het schoonmaken uit te laten voeren dan is het belangrijkste om op de kwaliteit van het werk te letten. Hierna is het natuurlijk ook verstandig en slim om de kosten in de gaten te houden van het onderhoud aan de zonnepanelen en het schoonmaken.

Bekende zonnepaneel merken
Er zijn vele verschillende merken zonnepanelen. Het is goed om hier naar te kijken en om erop te letten welke van de merken goed bij jou passen. Kies voor een set zonnepanelen welke mooi op je dak passen en welke ook nog eens betaalbaar zijn. Natuurlijk moet de kwaliteit en de garantie ook goed zijn. Hieronder zullen we een aantal van de bekendere merken voor je opsommen.

De bekende merken zonnepanelen
Bekende merken zijn onder andere:
1) CNPV 245Wp – Poly kristallijn
2) BYD 245Wp – Poly kristallijn
3) Yingli 245Wp – Poly kristallijn
4) Suntech 245Wp – Poly kristallijn
5) REC 245Wp – Poly kristallijn
6) Canadian Solar 245Wp – Poly kristalllijn
7) CSG 245Wp – Poly kristallijn
8) Conergy 250 WP Poly kristallijn
9) Gintech 250 Wp Poly kristallijn
10) JA Solar 265 Wp M.Bl. kristallijn
Het is goed om de verschillende mogelijkheden en de verschillende merken zonnepanelen met elkaar te vergelijken. Hierdoor kun je snel en goed ontdekken wat er allemaal kan en ook wat er allemaal mogelijk is. Wacht niet langer en kies daarom voor een goede en ook betaalbare set zonnepanelen van een goed merk.

Vergelijk de merken!
Het is goed om de verschillende merken met elkaar te vergelijken. Kijk naar de mogelijkheden en kies ervoor om een goede set zonnepanelen te krijgen. Er zijn zonnepanelen beschikbaar in vele verschillende prijsklassen. Ook zijn er meerdere opties beschikbaar.

Zonnepanelen offerte
Wanneer je zonnepanelen gaat kopen is het belangrijk om een goed beeld te krijgen van de kosten. Kijk naar de mogelijkheden om een goede prijsofferte te krijgen om zo te ontdekken wat er mogelijk is. Is het mogelijk voor jou om zonnepanelen aan te schaffen of moet je nog even doorsparen. Naast de prijs is het natuurlijk ook goed om te kijken naar de kwaliteit van de zonnepanelen welke je gaat kopen. De kwaliteit en de garantie zijn twee belangrijke onderdelen, welke je natuurlijk in een offerte terug mag zien.

Een goede prijs voor de beste zonnepanelen!
Het is goed en belangrijk om te kijken welke verschillende prijzen en kosten er zijn wanneer je voor zonnepanelen gaat kiezen. Bekijk de opties en bekijk welke verschillende prijzen er gelden voor zonnepanelen. Op basis van meerdere voorstellen en zonnepanelen offertes kun je dan een keuze maken. Hoe krijg je echter meerdere zonnepanelen offertes in de bus?

Hoe ontvang je meerdere offertes voor zonnepanelen?
Het is mogelijk om zelf meerdere offertes op te vragen wanneer je de telefoongids pakt. Ook is het mogelijk om de bedrijven te gaan bezoeken. Natuurlijk is het internet een ideale plek om snel meerdere offertes op te vragen. Het is dan namelijk mogelijk om een website te bezoeken en een mailtje te verzenden. Het is natuurlijk nog gemakkelijker en beter om in een keer meerdere zonnepanelen offertes op te vragen van bedrijven uit de regio. Hierdoor hoef je niet steeds een bedrijf te zoeken en een mailtje te schrijven. Het is handig, snel en gaat eigenlijk zo goed als vanzelf.