De website www.zonnepanelen-nieuws.nl maakt gebruik van cookies. Kom hier meer te weten over ons cookiebeleid.

Zonnepanelen of zonneboiler, info bij Solar Infopunt Breda

Bij het Solar Infopunt is informatie beschikbaar over de aanschaf en werking van zonnepanelen of een zonneboiler (collector) op het dak van privéwoningen of bedrijfspanden. Onderdeel van het Solar Infopunt is de Solarscan, waar per pand in beeld is gebracht of het dak geschikt is voor zonnepanelen of zonneboilers.

De solarscan is een digitaal programma dat de mogelijkheden voor het plaatsen van zonnepanelen of –collectoren inzichtelijk maakt voor alle daken in Breda. De Solarscan is ook beschikbaar voor inwoners en kan na –na invoering van de poscode- een berekening op maat maken en het financiële rendement voor een (particulier) dak uitrekenen bij het plaatsen van zonnepanelen of –collectoren.

De Solarscan is te raadplegen via het fysieke Solar Infopunt en via de gemeentelijke website. Naast de mogelijkheden voor zonne-energie, geeft de Solarscan ook een beeld van mogelijkheden voor groene daken, een tuin op het dak. r is een Solar Infopunt in de publiekshal van het Stadskantoor en een infopunt bij Bezoekerscentrum Wolfslaar.

Bron: http://www.breda.nl/nieuws/2013/10/04/zonnepanelen-of-zonneboiler-info-bij-solar-infopunt-breda