De website www.zonnepanelen-nieuws.nl maakt gebruik van cookies. Kom hier meer te weten over ons cookiebeleid.

Zonnepanelen Subsidie 2014

Er is nog geen nieuws over een eventuele subsidieregeling voor zonnepanelen in 2014. De vorige subsidie bedroeg ruim 50 miljoen euro en is niet meer beschikbaar. Het heeft op dit moment geen zin om een subsidie aanvraag in te dienen. Echter kan het zo zijn dat er binnenkort wel een nieuwe subsidie zonnepanelen 2014 komt.

Provincies en gemeenten bieden echter nog wel subsidies nu AgentschapNL geen subsidie meer aanbiedt. Deze subsidies zijn kleiner dan een landelijke, maar niet elke gemeente biedt zo een subsidie aan. Ga naar de website van je provincie of gemeenten voor meer informatie. Let goed op de voorwaarden want deze worden meestal strikt gehanteerd.

Zonder subsidie zijn zonnepanelen ook aantrekkelijk, omdat de vorige subsidie slechts een deel van het totaalbedrag was financierde de overheid maximaal 15% van de kosten die gemaakt werden. Met of zonder subsidie kan een zonnepanelen systeem ook binnen 7 jaar terugverdient worden.

Indien je vrijblijvend in contact wilt komen met zonnepanelen installateurs, kun je op deze formulier vrijblijvend je gegevens achter laten. Bespaar honderden euro’s door offertes zonnepanelen.